Winterborrel JWF in Actie

Winterborrel JWF in Actie

Community event · 1 Dec 2021, 17:15 - 20:00
Happy Days, Grootebroek, Noord-Holland 1613 KV, Nederland
Applications closed.
Share community event
Maatschappelijke Diensttijd
#46610
Scan me or visit en.vrijwilligerspunt.com/o/Jong-Westfriesland-in-actie/opportunities/Winterborrel-JWF-in-Actie/46610 to join

Contact person

Mariska, Charlotte, Fleur & Yasmine MDT begeleidersAsk Mariska, Charlotte, Fleur & Yasmine a question

Summary

Een winterborrel voor alle vrijwilligers die zich via JWF in Actie hebben ingezet, daarbij het uitreiken van de Europassen voor de MDT'ers

Detailed description

Een deel van de MDT'ers hebben hun traject afgerond en dat betekent dat er binnenkort Europassen uitgereikt gaan worden! Dit is een Europees erkend certificaat waarop staat wat je allemaal gedaan en geleerd hebt tijdens je MDT traject. Dit vonden wij reden tot een klein feestje!


Op woensdagavond 1 december zijn daarom alle vrijwilligers van JWF in Actie uitgenodigd om aan te sluiten bij onze winterborrel. De borrel vindt plaats bij Happy Days, Grootebroek. Het belooft een hele gezellige avond te worden met een lekker hapje eten, een potje bowlen, leuke spelletjes en elkaar ontmoeten! Daarnaast worden onze MDT'ers in het zonnetje gezet met hun welverdiende Europass.


Het programma start met een inloop van 17.15 -17:30 uur met een lekker hapje eten, om 20:00 uur sluiten we het programma af.


Ben jij er ook bij? Meld je dan voor 23 november door je aan te melden via dit evenement!


Happy Days

Industrieweg 48A

1613KV Grootebroek

Op ca 5 min. loopafstand van station Bovenkarspel-Grootebroek


De avond is inclusief een patatje en snack, 4 drankjes en een paar lekkere hapjes. Mocht je verwachten om meer consumpties te willen nuttigen, vergeet dan niet je portemonnee mee te nemen! 


CORONAMAATREGELEN: Wij doen er vanuit Jong Westfriesland in Actie en Happy Days alles aan om alle coronarichtlijnen na te leven en een veilig en coronaproof feestje te geven. Aan de deur wordt jouw QR code gescand. Neem deze en een geldig legitimatiebewijs mee. Om 20.00 uur dienen we het pand te verlaten. Wij hopen uiteraard dat jij je aan de geldende richtlijnen houdt. Bij klachten, blijf thuis!

Getting there

Applications closed.
Share community event

About Maatschappelijke Diensttijd

Jong Westfriesland in Actie is the youth network for young people in Westfriesland who (want to) do voluntary work. You can do voluntary work in a flexible way, once or more often, through the Youth Network. Or opt for Social Service Time (MDT), this is more intensive and personal development is central. Young West Friesland in Action is part of Vrijwilligerspunt. Also follow us on social media @vrijwilligerspuntwf
Translate content to English

Powered by Deed‌mob Tools ·
Translate content to English